Тонке тісто для піци. Виходить на смак як в піцерії.
Основа для піци – коржі. Щоб вони вийшли тоненькими, м’якими та смачними, потрібно замісити «правильне» тісто.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на www.hreblya.pp.ua
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 400 г;
- дріжджі сухі – 8 г;
- цукор – 1 ст. л.;
- вода – 220 мг;
- оливкова олія – 2,5 ст. л.;
- сіль – ½ ч. л.
Покрокове приготування:
- До борошна додати сіль, просіяти на робочу поверхню, посередині зробити виїмку.
- До дріжджів додати цукор, влити теплу воду, перемішати, ввести в муку.
- Повільно замішувати тісто.
- Додати олію, знову замішувати до отримання еластичності.
- З тіста сформувати кулю, помістити в посудину, змащену олією, зверху накрити рушником, відставити на 30 хвилин, щоб підійшло.
- Тепер тісто поділити на дві частини, зробити два коржі для піци (соус та начинку обрати на свій смак), випікати в духовці.
Смачного!