З подружкою витрачали купу грошей на цей торт у цукерні. А тепер навчилися готувати “Паризьку казку” самі! Смакота неймовірна!

Дивовижно смачні ласощі, торт готується з заварного тіста і крему, має чудовий аромат і неповторний смак – він просто тане у роті.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Мандаринка

Інгредієнти:
Для тіста:

  • 3 ст. ложки меду;
  • 150 гр цукру;
  • 3 ст. ложки рослинної олії;
  • 180 мл гарячої води;
  • 500 гр борошна
  • 1 ч. ложка соди

Для крему:

  • 250 гр вершкового масла;
  • 600 мл молока;
  • 3 яйця;
  • 1 ст. ложка борошна;
  • 1 склянка цукру;
  • ванілін;
  • 100 гр лісових горіхів або мигдалю, подрібнити.

Приготування:

  • Розігріваємо духовку до 180 С.
  • Перемішуємо мед, цукор, масло і воду і ставимо на вогонь. Коли суміш закипить, знімаємо з вогню і додаємо борошно, змішане з содою. Тісто виходить заварне.
  • Ділимо його на 6-7 частин, розгортаємо і випікаємо кожен корж до золотистого кольору. Форма може бути як кругла, так і квадратна. Розгортати потрібно тонко, але тісто не рветься.
  • Яйця розтираємо з цукром, перемішуємо з борошном, розводимо холодним молоком і ставимо на вогонь, безперервно помішуючи, поки маса не загусне.
  • Знімаємо з вогню, охолоджуємо і додаємо горіхи і ванілін. Коли крем майже охолоне, покласти масло і добре перемішати міксером.
  • Мазати коржі краще ще теплим кремом. Коли коржі просочаться кремово-горіховою масою, вони просто тануть у роті.

Смачного!