КУПУЮ ГРИБИ І НЕ ГОТУЮ З НИХ ЖОДНУ СТРАВУ, ДО ЯКОЇ ВИ ЗВИКЛИ. ЗАМІСТЬ ЦЬОГО РОБЛЮ ГРИБНИЙ ПАШТЕТ – НЕЙМОВІРНО СМАЧНА ПАСТА ДЛЯ БУТЕРБРОДІВ
Хочете приготувати щось новеньке?
Грибний паштет – це якраз те, що потрібно!
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на intermarium.news
Мінімум калорій (50 на 100 грам), багато білка, незвично і смачно!
Інгредієнти:
- печериці – 300 г;
- сир знежирений – 150 г;
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- оливкова олія – 1 ч. л.;
- спеції, сіль, перець – за смаком.
Приготування:
Помити-очистити-нарізати гриби, цибулю, моркву.
Тушкувати гриби, цибулю і моркву під кришкою на прогрітій з крапелькою оливкової олії сковорідці близько 7 хв.
Посолити, приправити спеціями.
Влити ложку масла і протушкувати ще стільки ж.
Після охолодження грибної маси скласти її в чашу блендера, покласти туди ж сир.
Прокрутити. Сильно перемелювати не варто, нехай в паштеті зустрічаються іноді шматочки сиру.
Закуска готова. Можна намазати на скибочку цільнозернового хліба.
Відмінна, корисна їжа, без шкоди для фігури.
Смачного!