КУПУЮ ГРИБИ І НЕ ГОТУЮ З НИХ ЖОДНУ СТРАВУ, ДО ЯКОЇ ВИ ЗВИКЛИ. ЗАМІСТЬ ЦЬОГО РОБЛЮ ГРИБНИЙ ПАШТЕТ – НЕЙМОВІРНО СМАЧНА ПАСТА ДЛЯ БУТЕРБРОДІВ

Хочете приготувати щось новеньке?

Грибний паштет – це якраз те, що потрібно!

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на intermarium.news

Мінімум калорій (50 на 100 грам), багато білка, незвично і смачно!

Інгредієнти:

  • печериці – 300 г;
  • сир знежирений – 150 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • оливкова олія – ​​1 ч. л.;
  • спеції, сіль, перець – за смаком.

Приготування:

Помити-очистити-нарізати гриби, цибулю, моркву.

Тушкувати гриби, цибулю і моркву під кришкою на прогрітій з крапелькою оливкової олії сковорідці близько 7 хв.

Посолити, приправити спеціями.

Влити ложку масла і протушкувати ще стільки ж.

Після охолодження грибної маси скласти її в чашу блендера, покласти туди ж сир.

Прокрутити. Сильно перемелювати не варто, нехай в паштеті зустрічаються іноді шматочки сиру.

Закуска готова. Можна намазати на скибочку цільнозернового хліба.

Відмінна, корисна їжа, без шкоди для фігури.

Смачного!