Рецепт приголомшливого наливного пляцка з сирним кремом

Дуже просто і швидко готується! Зате смак у пляцка просто супер! Ніжний сирний крем в поєднанні з м’якою випічкою – це справжнє солодке диво! Побалуйте своїх близьких і друзів смачним сирним пляцком.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua

Щоб приготувати сирний пляцок візьміть такі інгредієнти:

Для коржа:

  • Борошно – 12 ст. л .;
  • Цукор – 9 ст. л .;
  • Яйця – 2 штучки;
  • Олія – 9 ст. л .;
  • Молоко – 9 ст. л .;
  • Екстракт ванілі;
  • Пекарський порошок – 1 пакетик;

Для сирного крему:

  • Сир домашній – 500-600 г;
  • Цукор за смаком;
  • Яйця – 2 штучки;
  • Цукати з цедри апельсина.

Приступаємо до приготування приголомшливого пляцка з сирним кремом

Готуємо корж

Розбийте яйця в глибоку миску, додайте сіль і збийте. Маса повинна стати білою та збільшитися в два рази.

Потім додайте всі інші інгредієнти (борошно просійте з пекарським порошком і всипте останніми). Вимісіть тісто до щільної і густої консистенції.

У форму розміром 20 × 30 см покладіть пекарський папір і вилийте ½ частину тіста.

Спочатку розігрійте духовку, а потім поставте випікатися корж. Готуйте 10-15 хвилин при 180 °. Корж повинен затвердіти.

Готуємо сирний крем

Просто з’єднайте всі продукти і збийте за допомогою блендера. Крем вийде більш пишним і смачним, якщо його збити, використовуючи вертикальний блендер.

У крем можна покласти будь-які додаткові інгредієнти на ваш розсуд. Якщо сир сухуватий, то додайте 1 яйце або ложечку сметани.

Готуємо пляцок

На приготований корж нанесіть рівномірним шаром крем і залийте тістом, що залишилось. Поставте в духовку на півгодини і випікайте до рум’яності.

Коли пляцок охолоне, наріжте його на порційні шматки і посипте цукровою пудрою. Можете подавати.

Не вдається скопіювати.