Три найкращі рецепти домашнього печива на смальці
Додаючи смалець в тісто, ви отримуєте дуже смачне і м’яке печиво, причому в цьому продукті, не буде ніякої хімії
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вакурат
Печиво на смальці
Інгредієнти:
• смалець, 1 стакан;
• сметана, 1 стакан;
• маргарин, 250 г;
• розпушувач, 1 ч.л;
• яйця, 2 шт;
• борошно, дивіться по тісту.
Процес приготування:
З’єднуємо всі інгредієнти, вимішуємо м’яке тісто. Розкачуємо його в пласт 0.5 см завтовшки, вирізаємо формами печиво або просто нарізаємо ножем. Випікаємо при 180 градусах до готовності і гарячим посипаємо пудрою або змащуємо збитим білком з цукром.
Дріжджове печиво на смальці
Інгредієнти:
• сметана, 1 стакан;
• дріжджі, 50 г;
• смалець, 2 склянки;
• борошно, скільки візьме тісто.
Процес приготування:
Сметану підігріваємо до теплого стану і змішуємо з дріжджами. Вливаємо розтоплений смалець, перемішуємо і всипаємо просіяне борошно – тісто має бути м’яким і не липким. Ставимо його в холодильник на 1.5 години.
Викладаємо печиво на деко, залишаємо на 15 хвилин і випікаємо до готовності. Гарячим посипаємо пудрою.
Печиво на смальці та сметані
Інгредієнти:
• смалець, 1 стакан;
• сметана, 1 стакан;
• борошно, 500 – 600 г;
• сода, 1 ч.л.
Процес приготування:
Смалець змішуємо з борошном до крихти, потім додаємо сметану з содою і вимішуємо тісто. Відправляємо його в холодильник на 2 години. З цього тіста ви можете спекти печиво або рогалики з різною начинкою на свій смак, потім посипати їх цукровою пудрою.
Смачного!