Домашній печінковий паштет – немовірно смачний рецепт
Пропонуємо вам рецепт приготування смачного печінкового паштету, який ви можете приготувати у себе вдома.
Такий паштет довго зберігається в склі в холодильнику і ще довше в морозильній камері.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Публікація
Необхідні інгредієнти:
• печінка яловича – 800 г;
• цибуля – 250 г;
• морква – 250 г;
• масло вершкове – 200 г;
• сіль і перець за смаком;
• вода – 150-200 мл;
• олія рослинна – 2-3 ст.л.
Процес приготування
Для готування підходить будь-яка печінку, не обов’язково яловича.
Ріжемо шматками печінку, моркву і цибулю.
Розігріваємо олію і обсмажуємо спочатку шматки печінки, потім додаємо цибулю і моркву, заправляємо масу сіллю і перцем.
Коли все буде напів готове, наливаємо води, щоб вона до половини накрила всю масу.
Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо до м’якого стану печінки.
Всю масу охолоджуємо і подрібнюємо блендером.
Розм’якшуємо вершкове масло і з’єднуємо з паштетом, вимішуємо до однорідності. Якщо маса суха – влийте трохи води або бульйону.
Також можна додати і кріп, інші спеції.
Готово! Смачного!