Печериці по-корейськи за 30 хвилин. Проста та смачна страва
Приготуйте вдома оригінальну холодну закуску з грибів, яку можна подати до будь-якого застілля. Готувати її дуже просто, цікаво та швидко, всього 30 хвилин. Печериці по-корейськи дуже смачна страва, яка зберігається в холодильнику на протязі тижня.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта
Інгредієнти:
Свіжі печериці 1 кг.;
Морква 2 шт.;
Ріпчаста цибуля 2 шт.;
Часник 3 зубчики;
Столовий 9% оцет 4 ст. л.;
Цукор пісок 2 ст. л.;
Сіль морська 1 ч. л.;
Соняшникова олія 100 гр.;
Коріандр, гвоздика ½ ч. л.;
Перець горошок.
Спосіб приготування:
Печериці добре промийте під краном.
Візьміть каструлю, закип’ятіть в ній воду та покладіть туди гриби. Варіть на протязі 10 хвилин та постійно мішайте.
Печериці злийте на сито та дайте охолонути.
Якщо гриби завеликі, то розріжте їх навпіл, а маленькі маринуйте цілими.
Почистьте моркву та потріть на тертці з великими отворами або для моркви по-корейськи.
Додайте часник пропущений через часникодавку, спецій для моркви по-корейськи чи ті, що за рецептом.
Почистьте та поріжте кільцями цибулю.
Всі інгредієнти покладіть в каструлю, додайте цукор, олію, оцет та посоліть. Все ретельно перемішайте та накрийте тарілкою на яку поставте зверху вантаж.
Тримайте в холодильнику годин 8-10 для кращого просочування.
Перед подачею на стіл посипте подрібненою зеленню чи кунжутом.
Приємного апетиту!