Без шкоди для фігури! Низькокалорійне сирне печиво з яблуками

Мало того, що випічка не відбивається на фігурі, печиво ще і дуже ароматне.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами mandarynka.com.ua

Для приготування печива вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яблука – 1-2 шт;
  • борошно – 250 г;
  • сіль – щіпка;
  • цукор – 10 ч.л;
  • кориця пудра за смаком;
  • кефір або йогурт – 100 г;
  • сир – 250 г.

Процес приготування

Кефір або йогурт з’єднуємо з сиром, сіллю і цукром і перебиваємо масу блендером.

Борошно просіваємо і додаємо в масу, вимішуємо м’яке тісто.

Яблука за бажанням очищаємо від шкірки і ріжемо часточками.

Розкачуємо тісто в тонкий пласт, ріжемо його на квадратики.

У кожен укладаємо часточку яблука, посипаємо цукром і корицею до смаку.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо печиво.

Нагріваємо духовки 180 градусів і випікаємо близько 15 – 20 хвилин до легкого золотого кольору.

Остуджуємо і присипаємо цукровою пудрою.

Порада: яблука чудово замінюються іншими фруктами і ягодами або можна покласти мармелад, шоколад, мак, сухофрукти. Таке тісто також може полежати в холодильнику добу і печиво виходить ще більш повітряним і ніжним

Не вдається скопіювати.