Циганський стейк. Проста і дуже смачна страва. Стейк виходить ніжним, соковитим і дуже апетитним

Таку смакоту зі звичайної курятини, ви точно ще не готували: циганський стейк. Проста і дуже смачна страва. Стейк виходить ніжним, соковитим і дуже апетитним.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Global Press

Необхідні продукти

  • 4 курячі стегенця
  • 150 грам бекону
  • 2 цибулини
  • 3 мариновані огірки
  • 3 столові ложки гірчиці
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

У стегенець виймаємо кісточки і залишаємо чисте філе. Знімаємо шкiрку.

М’ясо накриваємо плівкою і злегка відбиваємо молотком, щоб воно стало однакової товщини. Кожен шматочок солимо і перчимо до смаку. А також змащуємо гірчицею.

Огірок нарізаємо скибочками, очищенe цибулю кружечками, бекон нарізаємо тонкими пластинками.

Кладемо шматок м’яса, на нього мариновані огірки, цибулю і бекон, слідом другий шматок м’яса. І так до кінця.

Останній шматочок м’ясо тільки солимо і перчимо до смаку.

Отриману «гірку» скріплюємо мотузкою або кондитерською ниткою. Перекладемо в форму для запікання, зверху викладаємо залишки цибулі і ставимо в духовку.

Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 1 години. А потім подаємо до столу.

Смачного!