Ця страва – шедевр, що затьмарить навіть бабусині котлетки. А готується вона в духовочці всього за 25 хвилин!
Котлети, тефтелі, м’ясні рулетики – все це вже трохи набридло. Душа прагне чогось новенького, смачного й оригінального. І цією новою смачною стравою цілком можуть стати м’ясні гнізда з вершковою серединкою, рецепт яких наводиться нижче.
До переваг цього рецепта відноситься не тільки чудовий смак страви, але і швидкість, а головне простота приготування м’ясних гнізд – ніяких багатогодинних кружлянь біля плити біля сковорідки, як це буває з котлетами.Просто помістити в духовку і 25 хвилин почекати – мрія будь-якої домохозяюшки!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами 24.tinerom
Інгредієнти
- курячий фарш – 300 грам
- свинячий фарш – 800 грам
- хліб – 70 грам
- твердий сир – 150 грам
- молоко – 200 мл
- сметана – 200 мл
- цибуля – 1 штучка
- яйце – 2 штуки
- сіль, мелений чорний перець, кріп – за смаком
Приготування
- Цибулю подрібнити і перемішати її зі свинячим і курячим фаршем в одну цільну масу.
- У 100 мл молока замочити хліб, потім віджати його і додати в фарш, перемішати.
- Решту молока вилити в фарш, посолити і поперчити, знову вимішати.
- З отриманої маси зробити гнізда (це легко робиться, якщо спочатку зліпити з фаршу кульку, на зразок яблучка, а потім розкачати її і сформувати «бортики»).
- Готуємо начинку для гнізд: сир натирається на тертці і ретельно вимішується з яйцями, сметаною і подрібненим кропом.
- Зліплені гнізда викладаються на деко, в гнізда закладається начинка, після чого лист відправляється в духовку, розігріту до 200 ° C на 25-30 хвилин.
- Ось, власне, і все. Залишилося тільки дістати і зануритися в блаженство нереально фантастичної смакоти!