Ніжні пиріжки з сирного тіста та яблуками. Це швидко і смачно

Пропонуємо приготувати найніжніші пиріжки з сирного тіста з яблуками.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

Вам знадобиться:

Тісто:

Борошно – 150 гр.;

Яйце – 1 шт.;

Сир 9% — 200 гр.;

Цукор – 2 столові ложки;

Сіль;

Сода.

Начинка:

Яблуко – 3- 4 шт.;

Масло вершкове – 20 гр.;

Цукор ванільний – дрібка;

Олія рафінована – для смаження.

Спосіб приготування:

Сир змішайте до однорідності з цукром, сіллю, содою та яйцем.

Починайте потроху додавати борошно та замісіть тісто. Воно повинно трохи прилипати до рук.

Тісто накрийте харчовою плівкою та залиште в холодильнику на 1 годину.

Готуємо начинку. Очистьте яблука від шкірки та наріжте невеликими кубиками.

На пательні розігрійте вершкове масло та додайте яблука, ванільний цукор, та 2 столові ложки звичайного цукру. Тушкуйте яблука під кришкою 5 хвилин. Потім дайте охолонути.

Дістаньте тісто та поділіть на 10 частин. Кожну частинку розкатайте та в середину покладіть пів чайної ложки цукру та начинку. Закріпіть краї.

Смажте пиріжки на розігрітій пательні з обох сторін до золотавої скоринки.

Смачного!

Не вдається скопіювати.