Десерт без випічки! Турецьке тістечко з чарівним смаком

Ніжний десерт, який можна з успіхом ставити на святковий стіл.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

печиво – 250 г.

Для приготування крему:

масло вершкове – 25 г;

молоко – 1 л;

борошно – 170 г;

цукор – 180 г;

шоколад – 80 г;

какао – 2.5 ст.л;

ванільний цукор – 1 ч.л.

Для приготування білого крему потрібно:

молоко – 250 мл;

суха суміш для збитих вершків – 2 пакетика.

І в якості декору візьміть 50 г фісташок.

Печиво подрібнюємо в крихту блендером.

Змішуємо всі сухі інгредієнти (крім шоколаду і масла) для першого крему і заливаємо молоко, перемішуємо до повної однорідності.

Ставимо на невеликий вогонь і варимо масу поки вона добре не загусне. Як тільки почне закипати – відразу знімаємо і додаємо вершкове масло і шматочки шоколаду. Мішаємо масу до тих пір, поки вона не стане повністю однорідною.

Деко застеляємо пергаментом і висипаємо крихту печива, добре розрівнюємо і трохи ущільнюємо, виливаємо шоколадний крем. Ставимо на 5 годин в холодильник.

Збиваємо суху суміш для вершків з холодним молоком до утворення густого і пишного крему.

Виймаємо деко з холодильника і викладаємо білий крем на шоколадний, розрівнюємо і ріжемо масу на довгі смужки, які звертаємо в рулети.

Викладаємо десерт на тарілку і посипаємо подрібненими фісташками.

Не вдається скопіювати.