Це дуже і дуже смачно! Саме в банці. Ні в горщику ні в фользі, такої смакоти ви не отримаєте. Повірте, ця страва стане вашою улюбленою!
Це дуже і дуже смачно! Саме в банці. Ні в горщику ні в фользі, такої смакоти ви не отримаєте. Повірте, ця страва стане вашою улюбленою!
Інгредієнти:
(На літрову банку)
- 2 скумбрії середні;
- морква;
- цибулина;
- соняшникова олія – 2 ст.л .;
- 4 шт. перцю горошку;
- два лаврових листки;
- сіль.
Очищуємо скумбрію, якщо заморожена – розморозьте. наріжте порційними шматочками.
Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на терці.
Рибку посоліть і поперчіть. Викладіть рибу в банку, перекладаючи її овочами.
Додайте перець горошком, лавровий лист, залийте рибку соняшниковою олією.
Банку накрийте фольгою.
Поставте банку на деко і відправте в холодну духовку. Потім закрийте духовку, нагрійте до 200 градусів і запікайте 35-40 хвилин.
Смакота!