Всі просять рецепт цього торта! Мені й самій він дуже подобається
Для будь-якого святкового столу такий тортик стане чудовою прикрасою. Ваші гості з розуму зійдуть від цієї смакоти! Апетитний, красивий і шалено смачний м’ясний торт, який вартий вашого часу!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Щоб приготувати млинцеву основу для торта беремо:
- 450 мл молока;
- 400 г фаршу будь-якого або суміші;
- 1 цибулина;
- 40 г сиру;
- 4 ст. л. борошна;
- 2 курячих яйця;
- пів ч. л. мускатного горіха;
- пів ч. л. чорного перчика;
- 1 ч. л. солі;
- 1 ч. л. пекарського порошку.
Щоб приготувати начинку для торта беремо:
- 300 г маринованих грибів;
- 2 сирка плавлених;
- багато зелені на ваш смак;
- 3 зубчики часнику;
- 3 ст. л. майонезу.
Приступаємо до приготування торта з фаршу з грибною начинкою
Фарш викладаємо в глибокий посуд і додаємо в нього всі інгредієнти (крім 40 г сиру), зазначені вище. Борошно з пекарським порошком всипаємо останніми. Приступаємо до замісу тіста. Воно повинно вийти за консистенцією, як для звичайних млинців.
Беремо сковорідку для млинців і змащуємо олією. Наливаємо тісто, закриваємо кришкою і печемо млинці по кілька хвилин з обох сторін.
Щоб приготувати начинку, дрібненько січемо зелень, дрібно натираємо сир за допомогою терки і ріжемо грибочки на маленькі шматочки. Всі з’єднуємо, видавлюємо часник, використовуючи прес, і додаємо майонез. Добре розмішуємо всі інгредієнти.
Кожен млинець промазуємо начинкою і складаємо один на одного, придавлюючи.
Натираємо сир, що залишився і посипаємо ним тортик. Також можете посипати подрібненою зеленню.
Прибираємо на пів годинки для просочення в холодильник.