Мариновані курячі сердечка на шпажках, запечені в духовці. Смакота!
Швидко, смачно і недорого!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Інгредієнти:
- Сердечка курячі – 500 г
- Мед – 1 ст. ложка
- Цибуля – 1 штука
- Соєвий соус – 3 ст. ложки
- Оцет – 5 мл
- Сіль і чорний мелений перець і зіра (за бажанням) – за смаком.
приготування:
Для маринаду: змішуємо соєвий соус, мед оцет і та подрібнений на м’ясорубці цибулю. Додаємо сіль, перець і розчавлену в ступці щіпку зіри. Сердечка поміщаємо в маринад і маринуємо близько години. Шпажки опускаємо в воду на півгодини.
Після години нанизуємо сердечка на шпажки.
Викладаємо шашлички на змащені олією грати і запікаємо при 180 С близько 30 хвилин.
Смачного!