М’ясо не відрізнити від посмаженого на мангалі! Тепер шашличок їмо не виходячи з квартири!
М’ясо не відрізнити від посмаженого на мангалі! Дякую подрузі за цей прекрасний рецепт. Тепер шашличок їмо не виходячи з квартири
Приготування елементарне, а м’ясо виходить ніжне, соковите, злегка підсмажене.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Секрети приготування такого м’яска:
- Готувати треба в рукаві для запікання.
- На цибульній подушці. Причому цибуля повинна бути маринованою. Саме вона найбільше і додає м’ясу смак шашлику. Але про все по порядку …
Складові:
- Свинина
- Цибуля
- спеції
приготування:
М’ясо краще всього виходить шматочками. Шматочки м’яса відбuти. Я накриваю харчовою плівкою. Відбuваю сильно.
Потім плівку знімаю, перчу, солю і ще раз злегка відбuваю. Тепер м’ясо складаю в миску, насипаю спеції для шашлику. Цибулю рiжу невеликими шматочками і з силою мну в мисці з м’ясом. Залишаю маринуватися години на 2.
За годину до приготування окремо від м’яса мариную цибулю. Цибулю рiжу півкільцями. Висипаю в миску. Заливаю окропом, вливаю 3-4 ст.л. оцту, 2 ст.л. цукру, солю. Можна ще влити лимонний сік.
Отже, стаємо до основного приготування.
Духовку розігріваємо. Я запікаю на максимальній температурі. На деко я викладаю папір для запікання. Відрiзаю рукав по довжині трохи більшiй, ніж сам лист. З одного боку зав’язую.
У рукав викладаємо цибулю. Обережно розподіляємо її, зверху на цибулю викладаємо м’ясо. З маринованою цибулею не перемішуємо. Зав’язуємо інший кінець рукава. І робимо кілька прoколів зверху в рукаві. Ставимо в духовку і запікаємо приблизно 1,5 години. Залежить від духовки. М’ясо повиннe бути злегка підсмаженим. Дістаємо і викладаємо на блюдо. Цибуля виходить теж дуже смачною. Останній раз запікала одночасно з картоплею, але в різних рукавах. Картопля виходить неймовірно смачна!
Смачного!