Домашня ковбаса. Такої ви ще не пробували. Скоріше записуйт рецепт!
Рецепт такої домашньої ковбаси перейшов до мене від бабусі, а їй від її бабусі. Спробуйте приготувати і вам більше не захочеться купувати ковбасу в магазині.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вакурат
Для початку промиваємо курячу грудку.
У миску заливаємо молоко, додаємо сіль. Кладемо туди курку і залишаємо на дві з половиною / три години.
Після закінчення часу просушуємо грудку паперовими рушниками і обв’язуємо нитками.
Тепер приготуємо маринад. Змішуємо соєвий соус, оливкова олія, сік лайма, трохи меду, мускатний горіх, солодку паприку і сушений часник.
Гарненько промазуємо сумішшю курку і залишаємо на пів години.
Розігріваємо духовку до 220. Відправляємо курку в форму або на деко, застелене папером для випічки.
Тримаємо в духовці 20-25 хвилин. Даємо охолонути прямо там протягом 20 хвилин. Виймаємо, охолоджуємо, знімаємо нитки.
Нарізаємо на шматочки і пригощаємо такою вкусняшкою близьких!
Смачного!