Хитрий торт з кремом за 30 хвилин. Швидкий і простий рецепт

Простий торт з ніжним сирним кремом. Бісквіти для торта готуються зі звичайного набору продуктів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

цукор – 150 г;

яйця – 4 шт;

борошно – 150 г;

розпушувач – 8 г.

Для приготування крему візьміть:

вершки жирні – 500 г;

сир домашній або сирна маса або сир маскарпоне – 250 г;

цукор або пудра – 150 г.

Для просочення необхідно:

цукор – 150 г;

вода – 250 мл;

цедра з лимона і ванілін за смаком і бажанням.

Процес приготування торта

Яйця збиваємо до пінної маси і змішуємо з цукром, збиваємо стійкої маси.

Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо.

Частинами додаємо борошно і збиваємо на невеликій швидкості.

Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів, випікати близько 15 – 20 хвилин.

Для крему збиваємо сир або сир з цукром або з пудрою до однорідності і пишності.

Для просочення змішуємо всі інгредієнти вказані вище і варимо до закипання, охолоджуємо.

Бісквіт розрізаємо на 4 частини. Змащуємо просоченням і потім кремом, формуємо торт.

За бажанням, можна прикрасити кремом, видавлюючи крем з кондитерського мішка.

Порада: для крему беріть дитячі сирки або солодку сирну масу, тоді збитий крем буде м’яким і ніжним. Якщо у вас домашній або покупний звичайний сир, тоді спочатку його збийте до однорідності блендером і потім збивайте з пудрою.

Не вдається скопіювати.