Хитрий торт з кремом за 30 хвилин. Швидкий і простий рецепт
Простий торт з ніжним сирним кремом. Бісквіти для торта готуються зі звичайного набору продуктів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
цукор – 150 г;
яйця – 4 шт;
борошно – 150 г;
розпушувач – 8 г.
Для приготування крему візьміть:
вершки жирні – 500 г;
сир домашній або сирна маса або сир маскарпоне – 250 г;
цукор або пудра – 150 г.
Для просочення необхідно:
цукор – 150 г;
вода – 250 мл;
цедра з лимона і ванілін за смаком і бажанням.
Процес приготування торта
Яйця збиваємо до пінної маси і змішуємо з цукром, збиваємо стійкої маси.
Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо.
Частинами додаємо борошно і збиваємо на невеликій швидкості.
Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.
Духовку розігріваємо до 180 градусів, випікати близько 15 – 20 хвилин.
Для крему збиваємо сир або сир з цукром або з пудрою до однорідності і пишності.
Для просочення змішуємо всі інгредієнти вказані вище і варимо до закипання, охолоджуємо.
Бісквіт розрізаємо на 4 частини. Змащуємо просоченням і потім кремом, формуємо торт.
За бажанням, можна прикрасити кремом, видавлюючи крем з кондитерського мішка.
Порада: для крему беріть дитячі сирки або солодку сирну масу, тоді збитий крем буде м’яким і ніжним. Якщо у вас домашній або покупний звичайний сир, тоді спочатку його збийте до однорідності блендером і потім збивайте з пудрою.