Ароматне та м’яке турецьке тісто для випікання: хліба, булочок, пирогів та рулетів.
Хліб з турецького дріжджового тіста виходить дуже ароматний, м’який та неймовірно смачний. Це тісто можна використовувати й для приготування пирогів, булочок та рулетів. Особливо смачно виходить з солоними начинками. Головною складовою є мінеральна газована вода, яка насичує його повітрям та надає надзвичайної пишності.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта
Складові:
- Мінеральна газована вода 200 мл.;
- Борошно пшеничне 950 гр.;
- Молоко 200 мл.;
- Дріжджі пекарські сухі 7 гр.;
- Цукор пісок 2 ст. л.;
- Рослинна олія 200 мл.;
- Морська сіль 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- Змішайте молоко з цукром та сіллю.
- Додайте олію та газовану воду.
- Просійте борошно через сито, змішайте з дріжджами та додайте до рідкої суміші.
- Ретельно перемішайте та замісіть тісто, вкрийте харчовою плівкою та залиште в теплі на 1,5 години.
- Вимісіть тісто та залиште ще на 1 годину, вкривши плівкою.
- Готово! Готуйте улюблену випічку.
- Термін зберігання 3 доби в холодильнику.
Смачного!