Ці пиріжечки у нас на Вінничині називають Манзарі. Найсмачніші пиріжки, кажу без перебільшення. Навіть не думайте, а одразу біжіть готувати! Будете дякувати за рецептик!

Ці пиріжечки у нас на Вінничині називають Манзарі. Найсмачніші пиріжки, кажу без перебільшення. Навіть не думайте, а одразу біжіть готувати! Будете дякувати за рецептик!

Отже, рецепт наших Манзарі

Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com

Тісто:

  • 3 пригоршні борошна
  • маленький пакетик сухих дріжджів
  • 1 ч.л. солі
  • пів ч.л. цукру
  • 1 ст.л. олії
  • теплої води (скільки візьме)

Начинка:

  • 200 гр кисломолочного сиру
  • 2 відварених яйця
  • невеличкі пучечки кропу і зеленої цибульки
  • 1 сире яйце
  • сіль, перець – за смаком

Тісто: в мисці змішайте сухі компоненти і влийте туди олії. Долийте теплої води і замісіть не дуже рідке тісто (таке, щоб було густіше, як на оладки). Тоді це тісто покладіть обов’язково в холодильник, десь на годину.

Начинка: в мисці змішати сир, покришані кубиками яйця, порізану зелень, посолити, поперчити і перемішати з сирим яйцем усе, щоб воно об’єдналося.

Тісто має добре піднятися. Дістати з холодильника і ліпити пиріжки, як кому зручно. Смажити на добре розігрітій сковорідці, олії не шкодувати.

Смачного!