ПУХКЕНЬКІ БУЛОЧКИ З ЯБЛУКОМ ТА КОРИЦЕЮ – ЧУДОВЕ ДОПОВНЕННЯ ДО СКЛЯНКИ МОЛОКА ЧИ ЧАШКИ АРОМАТНОГО ЧАЮ

Сьогодні пропоную вам приготувати повітряні, ароматні булочки з яблуками і корицею. Чудово поєднуються з чаєм або зі склянкою молока. Рекомендую приготувати.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Нам знадобляться наступні продукти:

Тара – Стакан 200 мл.

молоко – 1 ст;

борошно – 3.5 ст;

дріжджі – 8 гр., або 4 гр сухих;

цукор – 3 ст. л;

вершкове масло – 40 гр;

дрібка солі;

ванілін;

яйце – 1 шт.

Для начинки:

яблука – 700 – 800 гр;

цукор – 3 ст.л;

сік половини лимона;

кориця.

Випікати при температурі 180 ° С 10 – 15 хвилин.

Детальніше про етапи приготування дивіться у відео рецепті.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Не вдається скопіювати.