Пісні та смачні рогалики на мінеральній воді. Рецепт простий та не займає багато часу
Такі рогалики підійдуть людям у яких алергія на молочний білок, а ще як пісна страва під час Великого посту. Тісто для рогаликів можна використовувати не тільки для солодких начинок, але й для солоних. Рецепт дуже простий, однак страва виходить неймовірно смачна.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта
Складові:
- Мінеральна вода з газом 200 мл.;
- Рослинна олія 200 мл.;
- Пшеничне борошно 3 скл.;
- Для начинки мак, повидло, горіхи;
- Пудра цукрова.
Спосіб приготування:
- У мисці змішайте мінеральну воду з борошном та рослинною олією. Борошна підсипайте стільки, щоб утворилось еластичне та нежирне тісто, яке не дуже липне до рук.
- Покладіть його у харчовий пакет та перенесіть хвилин на 30 до холодильника.
- Розкатайте тісто у тонкий пласт, поріжте на трикутники, на край кожного трикутника покладіть 1 ч. л. будь-якої начинки та згорніть рулетом. Начинку беріть густу, щоб при випіканні не витекла.
- Розігрійте духовку до 190 градусів та випікайте рогалики хвилин 30 до рум’яної скоринки.
- Готові рогалики присипте цукровою пудрою.
Смачного!