Пісні та смачні рогалики на мінеральній воді. Рецепт простий та не займає багато часу

Такі рогалики підійдуть людям у яких алергія на молочний білок, а ще як пісна страва під час Великого посту. Тісто для рогаликів можна використовувати не тільки для солодких начинок, але й для солоних. Рецепт дуже простий, однак страва виходить неймовірно смачна.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Складові:

  • Мінеральна вода з газом 200 мл.;
  • Рослинна олія 200 мл.;
  • Пшеничне борошно 3 скл.;
  • Для начинки мак, повидло, горіхи;
  • Пудра цукрова.

Спосіб приготування:

  1. У мисці змішайте мінеральну воду з борошном та рослинною олією. Борошна підсипайте стільки, щоб утворилось еластичне та нежирне тісто, яке не дуже липне до рук.
  2. Покладіть його у харчовий пакет та перенесіть хвилин на 30 до холодильника.
  3. Розкатайте тісто у тонкий пласт, поріжте на трикутники, на край кожного трикутника покладіть 1 ч. л. будь-якої начинки та згорніть рулетом. Начинку беріть густу, щоб при випіканні не витекла.
  4. Розігрійте духовку до 190 градусів та випікайте рогалики хвилин 30 до рум’яної скоринки.
  5. Готові рогалики присипте цукровою пудрою.

Смачного!

Не вдається скопіювати.