Бабця завжди готувала ці пиріжки – хвилинки на нашу велику родину. Мінімум інгредієнтів і часу. зате яка ж смакота

Бабця завжди готувала ці пиріжки – хвилинки на нашу велику родину. Мінімум інгредієнтів і часу. зате яка ж смакота.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами bbcccnn.org

Інгредієнти:

  • борошно – 2 склянки;
  • вершкове масло – 200 грам;
  • яйця – 1 штука;
  • дріжджі пресовані – 50 грам;
  • вода -100 грам;
  • сіль;
  • сода – 1 чайна ложка.

Приготування:

Дріжджі розчиняємо у теплій воді.

Окремо змішуємо інші інгредієнти: до борошна додаємо соду, сіль потім масло або маргарин, вводимо яйце і потроху додаємо розведені дріжджі.

Замісити тісто і відразу починаємо ліпити пиріжки. Часу на підняття не потрібно.

Обжарюємо на добре розігрітій сковороді в олії на середньому вогні.

Смачного!

Не вдається скопіювати.