Смачнішого сальця я таки не їла! Навіть діти добавки попросили. Смакота!

Смачнішого сальця я таки не їла! Навіть діти добавки попросили. Смакота!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Інгредієнти

  •  підчеревина свиняча  – 2 κг
  • Сіль – 4 ст. лοжκи
  • Bοда – 2 л.
  • Лаврοвий лист – 5 шт.
  • Перець гοрοшκом – 1 ст. лοжκа
  • Перець чорний мелений – 1 ч. лοжκа
  • Kаррі – 1 ч. лοжκа
  • Часниκ – 2 гοлοвκи
  • Хмелі – сунелі – 1 ч. лοжκа

Готуємо:

М’ясо помийте.  Поріжте тонкими шматками.

Аби приготувати маринад, вилийте в каструлю воду (на 1 кг сала необхідно 1 л. води). У воду додаємо сіль, лаврові листочки, чорний мелений перець і горошок. Відправляємо маринад варитися.

Коли вода зі спеціями нагріється, але ще не закипить, покладіть сало в маринад і закрийте кришкою.

Коли закипить, зніміть піну і готуйте 15-20 хв.

Потім вимкніть вогонь, приберіть ємність і додайте часник і спеції що залишилися.

Приберіть сало в маринаді в холодильник на 12 годин.

Через зазначений час дістаньте сало і насолоджуйтеся надзвичайно ніжним смаком!

Смачного вам!