В мене велика сім’я, тому кекс, за цим рецептом, я готую практично через день. Він дуже смачний, а те, що готується дуже легко – моє спасіння!

В мене велика сім’я, тому кекс, за цим рецептом, я готую практично через день. Він дуже смачний, а те, що готується дуже легко – моє спасіння!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com

Вам знадобиться:

  • 1 стакан манки
  • 1 стакан борошна
  • 1 стакан цукру
  • 1 склянка окропу
  • 100 мілілітрів олії
  • 2 столові ложки лимонного соку
  • 10 грам розпушувача
  • 8 грам ванільного цукру
  • пів склянки цукатів або сухофруктів
  • дрібка солі

Готуємо так:

У чашку насипаємо цукор, додаємо манку і дрібку солі. Заливаємо все окропом і перемішуємо. У такому вигляді залишаємо до повного охолодження.

У миску просіваємо борошно, додаємо розпушувач і перемішуємо.

В іншу миску кладемо сухофрукти і додаємо борошно (1 ч.л.), перемішуємо.

Розігріваємо духовку до 180 градусів, форму для кексів змащуємо олією.

У суміш з манкою додаємо олію, лимонний сік, ванільний цукор і міксером перемішуємо. В отриману суміш додаємо підготовлене борошно і ще раз перемішуємо.

У тісто додаємо сухофрукти і перемішуємо.

Готове тісто перекладаємо в форму для випічки і відправляємо в духовку. Випікаємо протягом 45-50 хвилин, а потім повністю охолоджуємо і подаємо до столу.

Пробуйте, це дуже смачно!

Не вдається скопіювати.