Це найсмачніший паштет з усіх, які я коли-небудь пробувала

Рецепт мама «принесла» з гостей багато років тому, і тепер цей паштет у нас дуже часто!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами  Пошепки

Складові:

  • Оселедець — 1 шт
  • Масло вершкове — 150 г
  • Сирок плавлений — 2 шт
  • Морква (невелика) — 3 шт

Приготування:

Оселедець почистити від нутрощів, шкіри і кісток. Моркву відварити до готовності. Оселедець, моркву, масло, сирки перекрутити через м’ясорубку і розмішати. Помазка готова. Зберігається в холодильнику до 5 днів (не знаю точно, стільки не стояла ніколи). Можна намазувати на хліб, батон, на скибочки відвареної або печеної картоплі, фарширувати яйця, огірки, помідори.

Не вдається скопіювати.