Маринована скумбрія в банці. Виходить дуже смачна та соковита
Для тих, хто полюбляє рибні страви – цей рецепт саме для вас. Він дуже дієтичний та смачний. Ми будемо готувати скумбрію в банці, таким способом вона виходить дуже соковитою. Ця страва займе поважне місце на вашому столі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Вам знадобиться:
- Літрова банка;
- Скумбрія – 2 шт.;
- Морква – 1 шт.;
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- Олія рафінована – 2 столові ложки;
- Перець горошком – 4 шт.;
- Лавровий лист – 2 шт.;
- Сіль.
Спосіб приготування:
- Почистьте рибу, приберіть нутрощі, плавники, голову та хвіст. Наріжте її довільними шматочками.
- Цибулю наріжте невеликим кубиком.
- Моркву натріть на великій тертці.
- Додайте спеції до риби та покладіть рибу в банку. Шари перекладайте овочами.
- В банку покладіть перець, лавровий лист та олію.
- Закрийте банку фольгою для випікання.
- Поставте банку на деко в холодну духовку. Після необхідно розігріти духовку до 200 градусів та випікати приблизно 40 хвилин.
Смачного!