Рибні тефтелі з рисом в томатній підливці. Смачна та цікава страва

Ця страва ідеально підходить для тих, хто дотримується посту. Пропонуємо приготувати дуже смачні рибні тюфтелі з рисом та сочевицею, з томатною підливою. Приготувавши цю страву ви залишитесь дуже задоволеними.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

Для приготування цієї страви вам знадобиться:

  • Риба на ваш смак – 300 гр.;
  • Рис – 130 гр.;
  • Сочевиця зелена – 100 гр.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Морква – 1 шт.;
  • Томатна паста – 50 гр.;
  • Борошно пшеничне – 2 столові ложки;
  • Цукор – 1 столова ложка;
  • Олія рафінована;
  • Сіль;
  • Перець;
  • Спеції.

Спосіб приготування:

  • Розпотрошіть рибу, приберіть голову, кістки та наріжте дрібним кубиком.
  • Залийте сочевицю склянкою води та відваріть на протязі 15 хвилин.
  • Рис відваріть до повної готовності.
  • Наріжте цибулю дрібно та обсмажте на пательні до золотого кольору.
  • Моркву потріть на терці та додайте до цибулі.
  • Сочевицю подрібніть в блендері.
  • Змішайте рибний фарш, подрібнену сочевицю, рис, овочі та додайте спеції.
  • Зліпіть тюфтелі з цієї суміші та обсмажте на пательні.
  • В іншій пательні змішайте томатну пасту, борошно, сіль, цукор та обсмажуйте 5 хвилин.
  • Залийте тюфтелі підливкою.
  • Протушкуйте всі інгредієнти на протязі 5 хвилин.

Страва готова. Подавати до столу можна разом з гарніром або овочами. Смачного!

Не вдається скопіювати.