Кращий рецепт консервованих помідорів

У цій статті хочемо поділитися з вами рецептом приготуваня смачних консервованих помідорів без оцту.

Чудовий рецепт, кому не можна оцет. Розсіл випивають миттєво!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука правди

Інгредієнти:

Розрахунок на 3-х літрову банку:

  • лимонна кислота — 1 ч. л.
  • цукор — 5 ст. л. з гіркою,
  • сіль — 2 ст. л. без гірки,

Розрахунок на літрову банку:

  • лимонна кислота — кавова ложечка,
  • цукор — 2 ст. ложки без гірки,
  • сіль — трохи більше половини столової ложки.

Приготування

Укладаємо помідори в банку, потім спеції: часник 2-3 зубчики, перець горошком, гвоздика, кориця шматочками.

Заливаємо окропом і даємо охолонути, потім зливаємо воду.

Додаємо в банку сіль, цукор і лимонну кислоту. Заливаємо повторно окропом і закатуємо.

Смачного!

Не вдається скопіювати.