Смачний та легкий торт без випікання. Він настільки ніжний, що просто тане в роті

Для тих, хто не любить витрачати багато часу на випікання, пропонуємо приготувати дуже смачний та легкий торт без випікання.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

Для приготування торту вам знадобиться:

  • Печиво пісочне – 200 гр.;
  • Вершкове масло – 75 гр.;
  • Желатин – 2 столові ложки;
  • Вода питна – 0,5 склянки;
  • Ківі – 6 шт.;
  • Цукор – 200 гр.;
  • Сік лимону – 1 столова ложка;
  • Мед натуральний – 2 чайні ложки;
  • Йогурт – 200 гр.

Як приготувати торт:

  1. Подрібніть печиво у блендері.
  2. Розтопіть вершкове масло та додайте до крихти печива.
  3. Візьміть форму для випікання та застеліть пергаментом. Покладіть крихту на дно та притисніть. Залишіть форму в холодильнику на пів години.
  4. Розчиніть желатин.
  5. Наріжте 4 ківі дрібним кубиком, покладіть у невелику каструльку та додайте 5 столових ложок цукру та сік лимона. Проваріть на вогні близько однієї хвилини.
  6. Залишіть суміш трохи охолонути та додайте желатин. Залишіть повністю охолоджуватися приблизно пів години.
  7. Змішайте цукор та йогурт, додайте у суміш з ківі. Залийте суміш на корж, який стоїть в холодильнику.
  8. Накрийте торт харчовою плівкою та залишіть в холодильнику на 3 години.
  9. Ківі наріжте тонкими слайдами та прикрасите торт. Зверху полийте медом.

Приємного чаювання!