Печиво «Мазурка» швидкого готується і дуже смачно

Печиво з прошарком їх різних сухофруктів, ви можете додавати їх на свій смак.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

яйця – 2 шт;

горіхи, родзинки, цукор по 1 стакану;

борошно – 1 стакан;

розпушувач – 1.5 ч.л.

Процес приготування печива «Мазурка»

Яйця збиваємо з цукром.

Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, висипаємо в яєчну масу.

Горіхи і сухофрукти подрібнюємо і змішуємо з тістом.

Форму застеляємо пергаментом, викладаємо тісто.

Розігрівання духовки – 180 градусів, час випікання – близько 25 хвилин.

Порада: печиво відразу виймайте з форми і розріжте на шматочки – коли воно охолодитися, буде кришитися.

Не вдається скопіювати.