Я й не знала, що все так просто! Медова мастика власноруч з підручних інгредієнтів. Тепер мої пасочки стануть ще красивіше!
Я й не знала, що все так просто! Медова мастика власноруч з підручних інгредієнтів. Тепер мої пасочки стануть ще красивіше!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Інгредієнти:
- Цукрова пудра 900 гр.;
- Бджолиний мед 180 гр.;
- Чиста вода 45 мл.;
- Харчовий желатин 15 гр.
Спосіб приготування:
- Залийте харчовий желатин водою та залиште набухати на 30 хвилин.
- Змішайте з бджолиним медом та поставте цю суміш на водяну баню, доки желатин не розпуститься.
- Відберіть склянку цукрової пудри, а у ту, що залишилась, влийте медову суміш.
- Змішайте все разом та частинами всипте цукрову пудру, яку відклали.
- Мішайте доти, поки при притисканні на отриману мастику, залишатиметься поглиблення від пальця.
Аби ваша мастика мала приэмний глянцевий блиск скористайтесь нашою порадою:
- розчиніть 1 ст. л. бджолиного меду в 1 ст. л. гoрілки. Коли виріб буде готовий та прикрашений мастикою, нанесіть пензликом цю суміш на неї. Від гoрілки запаху та смаку ніякого не залишиться — вона випарується. Але торт матиме приємний глянцевий блиск.