Фаршировані яйця — цікава закуска, яка стане прикрасою будь-якого столу

Ця оригінальна закуска стане прикрасою будь-якого столу. Фаршировані яйця дуже легко та швидко готувати, з простих продуктів. Їх оливковий смак з приємною кислинкою сподобається всім членам родини та гостям.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Інгредієнти:

  • Куряче яйце 6 шт.;
  • Йогурт «Грецький» 3 ст. л.;
  • Сир «Фета» 100 гр.;
  • Трава орегано 1 ч. л.;
  • Цедра з лимона 0,5 ч. л.;
  • Морська сіль;
  • Перець чорний мелений;
  • Оливки консервовані 50 гр.;
  • Цибуля червона 0,5 шт.

Спосіб приготування:

  1. Зваріть круто яйця, почистьте, розріжте навпіл та відокремте жовтки.
  2. Сир покришіть на крихти, оливки поріжте на кубики та дрібно поріжте цибулю.
  3. У глибоку миску складіть жовтки, сир, оливки, цибулю та перемішайте.
  4. Додайте лимонну цедру, йогурт, орегано, поперчіть, посоліть та добре перемішайте начинку.
  5. Візьміть половинки яєць, наповніть начинкою, на верх покладіть трішки оливок.
  6. Поставте в холодильник на 15 хвилин.

Смачного!