Фаршировані яйця — цікава закуска, яка стане прикрасою будь-якого столу
Ця оригінальна закуска стане прикрасою будь-якого столу. Фаршировані яйця дуже легко та швидко готувати, з простих продуктів. Їх оливковий смак з приємною кислинкою сподобається всім членам родини та гостям.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта
Інгредієнти:
- Куряче яйце 6 шт.;
- Йогурт «Грецький» 3 ст. л.;
- Сир «Фета» 100 гр.;
- Трава орегано 1 ч. л.;
- Цедра з лимона 0,5 ч. л.;
- Морська сіль;
- Перець чорний мелений;
- Оливки консервовані 50 гр.;
- Цибуля червона 0,5 шт.
Спосіб приготування:
- Зваріть круто яйця, почистьте, розріжте навпіл та відокремте жовтки.
- Сир покришіть на крихти, оливки поріжте на кубики та дрібно поріжте цибулю.
- У глибоку миску складіть жовтки, сир, оливки, цибулю та перемішайте.
- Додайте лимонну цедру, йогурт, орегано, поперчіть, посоліть та добре перемішайте начинку.
- Візьміть половинки яєць, наповніть начинкою, на верх покладіть трішки оливок.
- Поставте в холодильник на 15 хвилин.
Смачного!