Фаршировані шампіньйони — смачна та цікава закуска до святкового столу
Пропонуємо приготувати до вашого святкового столу дуже смачну та легку в приготуванні закуску. Вона готується досить швидко та з досить легких та доступних інгредієнтів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Для приготування закуски вам знадобиться:
- Печериці – 300 гр.;
- Масло вершкове – 100 гр.;
- Петрушка та кріп – 100 гр.;
- Часник – 2 зубки;
- Гірчиця – 1 столова ложка;
- Сир твердих сортів – 100 гр.
Спосіб приготування:
- Вимийте печериці, почистите їх та приберіть ніжку.
- Ніжки необхідно дрібно нарізати.
- Подрібніть зелень та часник. Додайте гірчицю та масло та все перемішайте разом з ніжками грибів.
- Готову начинку ложкою накладіть у шляпки грибів.
- На деко для випікання покладіть папір для випікання та змастіть його трохи олією.
- На папір викладіть начинені гриби начинкою догори.
- Випікати в духовці на протязі 20 хвилин при температурі 200 градусів.
- Після приготування дістаньте гриби та присипте їх тертим сиром та відправте в духовку на 1 хвилину.
Приємного апетиту!