Ароматний і пишний хліб без замісу. Печу за цим рецептом вже багато років і жодного разу він мене не підвів!
Якщо ви ніколи в житті не пекли хліб, то рекомендую вам почати з цього рецепту. Це нереально простий метод, який працює завжди на всі 100 відсотків!
Печу цей хліб вже багато років і жодного разу він мене не підвів. Готувати такий хліб настільки просто, що з ним може впоратися навіть дитина. Дізнайтеся подробиці з відео.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Намагалася розповісти всі нюанси і свій багаторічний досвід випічки цього хліба. Якщо ви не чули про такий метод, то ви будете реально в шoці наскільки він простий і легкий з приголомшливим результатом!
Складові:
- 400 г хлібної муки (або звичайного білого борошна)
- 1 г сухих активних або швидкодіючих дріжджів (це 1/4 чайної ложки)
- 300 г води
- 8 г солі (це 1 ч.л. з гіркою)
- трохи борошна для робочої поверхні
Покроковий рецепт приготування домашнього хліба без замісу дивіться у відео!