Повітряний пиріг на швидку руку: шалено смачний і не соромно на святковий стіл поставити
Рецепти швидкого приготування сьогодні дуже популярні. Пропонуємо вам один з таких варіантів – це повітряний пиріг. Який точно сподобається і вам і вашим гостям.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні:
- борошно – 400 гр;
- молоко – 200 мл;
- яйця – 3 шт;
- рослинна олія – 90 мл;
- цукор – 200 гр;
- варення або густий джем – 1-1.5 склянки;
- розпушувач – 2 ч. ложки;
- сіль – 0.5 ч. ложки.
Як приготувати пиріг на швидку руку
Збиваємо холодні яйця з сіллю і поступово додаємо цукор, потім олію і молоко. Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем і додаємо порційно, не перестаючи збивати масу. У підсумку, у вас повинне вийти густе, як сметана тісто.
Пергамент змащуємо рослинною олією і застеляємо ним форму для випічки. Виливаємо частину тіста, по верху розподіляємо варення і заливаємо рештою тістом.
Духовку розігріваємо до 180 градусів, зменшуємо до 160 і випікаємо пиріг хвилин 40 – 45.
Готову випічку посипаємо цукровою пудрою, ріжемо на шматочки і подаємо до столу. Смачного!