Спробувавши раз, тепер готую капусту тільки так! Запечена зі стегенцями. Смачно і без шкоди для фігури
Якщо ви турбуєтесь про свою фігуру, то ця страва ідеально для вас підійде. Можете сміливо куштувати її навіть на вечерю! Вона досить ситна, однак не калорійна.
Капуста під час приготування просочується соком курочки, тому виходить дуже смачною і ароматною. Готується зовсім просто і з доступних продуктів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Кенгуру
Щоб приготувати страву візьміть такі інгредієнти:
- Один кг шаткованої білокачанної капусти
- Чотири курячих стегенця
- Одна або дві цибулини
- Одна морквина
- Один або два зубчики часнику
- Одна ч. л. аджики
- Дві ст. л. олії соняшникової
- 30 г масла вершкового
- Сіль на ваш смак
Покроковий процес приготування дієтичної страви з капусти з куркою в рукаві
Зніміть з стегенець шкіру і розріжте на дві частини, помийте і висушіть.
Щоб приготувати маринад: в глибокому невеликому посуді змішайте аджику з 1 ст. л. соняшникової олії, видавіть часник, розмішайте і натріть сумішшю м’ясо. Помістіть в холодильник, щоб стегенця замаринувалися.
Важливо! Сіль не додаємо. Вона є в аджиці!