Печиво, яке ми усі так любили в дитинстві. Гарний рецепт, господиням на замітку
Печиво, яке готує мама, завжди згадують діти, як найщасливіші та найсмачніші моменти в їхньому житті. Якщо бажаєте, щоб таких моментів було більше, то приготуйте родині це дуже смачне та ароматне печиво.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне 1 кг.;
- Молоко 60 мл.;
- Сметана 60 мл.;
- Яйця курячі 3 шт.;
- Цукор пісок 200 гр.;
- Масло вершкове 200 гр.;
- Розпушувач для тіста 2 пакети;
- Пудра цукрова 50 гр.;
- Ванілін.
Спосіб приготування:
- Змішайте просіяне борошно та розпушувач.
- В глибокій мисці з’єднайте м’яке масло з цукром та ретельно перетріть.
- Додайте по одному яйцю, кожного разу ретельно вимішуючи масу.
- Наступним додайте молоко, сметану та ванілін й перемішайте.
- Всипте борошно, замісіть тісто, загорніть в плівку та покладіть до холодильника на годину.
- Охолоджене тісто пропустіть через м’ясорубку зі спеціальною насадкою для печива.
- Перекладіть заготовки на деко та випікайте 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
- Присипте готове печиво цукровою пудрою.
Смачного!