Смачний рецепт гострої аджики із кабачків

Хочемо поділитися з вами рецептом приготування гострої аджіки з кабачків.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • 5 кг кабачків;
  • 200 грам часнику;
  • 1 кг солодкого червоного перцю (бажано великих і соковитих);
  • 500 грам гіркого перцю;
  • 1 кг яблук;
  • 1 кг моркви;
  • 0,5 л рослинного масла;
  • 5 столових ложки 6% оцту;
  • 3 пучка зелені (петрушка – 2, кріп -1);
  • 150-200 грам цукру;
  • 100 грам солі.

Спосіб приготування

Очистити перець і часник пропустити через м’ясорубку.
Помити кабачки і пропустити через м’ясорубку (бажано пропустити отриману масу ще раз через м’ясорубку).
Перемолоти гіркий перець.

Через велику терку натираємо яблука і моркву і додаємо в загальну масу овочів. Додаємо масло, оцет і дрібно нарізану зелень.

Варити мінімум 1,5 години (до 2-х, побачите по густоті отриманої маси).

Розкладіть в заздалегідь приготовлені простерилізовані банки і під кришечку ложу на 0,5 банку – 1 ч.л. оцту
Якщо ви плануєте її їсти найближчим часом – то закрити капроновими кришками і ставити в холодильник.

На цю кількість продуктів виходить в середньому 12-14 — 0,5 літрових банок.

Не вдається скопіювати.