Рецепт ніжного і дуже смачного печива за 10 хвилин. Всі продукти знайдуться у вас на кухні

Таке печиво готується всього 10 хвилин і випікається 25 хвилин. Виходить дуже ніжним, смачним і м’яким. Всі продукти знайдуться у вас на кухні.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com

Інгредієнти:

  • 100 сметани
  • 2 яйця
  • 320 г борошна
  • 100 г масла вершкового
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. пекарського порошку
  • ванілін або шкірка лимона

Приготування:

Борошно просійте в глибоку ємність. Всипте пекарський порошок, цукор, додайте дрібку солі, шкірку лимона (ванілін) і розмішайте.

Охолоджене масло поріжте на шматочки або грубо натріть. Покладіть його в борошняну суміш і перетріть в крихту.

Після вбийте одне яйце, покладіть сметану і вимісіть тісто. Друге яйце потрібно для змазування печеньок. Кухонний стіл присипте борошном і тісто розкачайте в пласт середньої товщини.

Яйце збийте і змастіть ним пласт. Присипте цукром і виріжте печиво за допомогою формочок або можете просто нарізати на квадрати.

Печиво перекладіть на деко з пекарним папером. Увімкніть духовку на 180°, щоб розігрілася, і після помістіть печиво приблизно на 25 хвилин.