Ось, дівчатка, рецептик ідеального лаваша. Завжди виходить, магазинного більше не купую.
Ось, дівчатка, рецептик ідеального лаваша. Завжди виходить, магазинного більше не купую.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com
Складові:
- 350 г борошна
- 200 мл окропу
- 1 ч. л без гірки солі
- 2 ст. л. олії
Готуємо:
В муку додаємо сіль, олію, окріп і перемішуємо ложкою. Коли трохи остине, замісити тісто і покласти його в пакетик на 30 хвилин.
Після того розділити тісто на порції і розкатати млинець дуже тоненько, наскільки можливо.
Має бути діаметром вашої сковорідки.Смажити на сухій сковороді без олії.
Як з’являться “бульбашки” на поверхні – перевернути на інший бік.
Готовий лаваш змазати водою і накрити рушником. Повторювати так з кожним лавашем.
Начинку – за вашим смаком.
В мене це найчастіше варене яйце, ріпчаста цибуля і морква обсмажені на олії, зелена цибуля заправлені домашнім майонезом. Іноді – сир з зеленню.
Дуже смачно і до шашличку і просто замість хліба, і з різними начинками.
Смачного!