Новий для мене “Повітряний і ароматний бісквіт без яєць”.
Пропонуєм вам рецепт смакоти!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок
Складові:
- борошно – 200 г
- розпушувач – 2 ч. л.
- цукор – 100 г
- кефір – 200 мл
- соняшникова олія – 5 ст. л.
- ванілін – 1 ч. л.
Приготування:
Духовку розігріти до 200 градусів.
Підготувати форму для випікання, змастити її маслом і обсипати манною крупою, щоб тісто можна було легко вийняти.
Борошно просіяти, додати розпушувач, ванілін, все перемішати.
Кефір змішати з маслом, додати цукор.
Розмішати так, щоб цукор добре розчинився.
Потім почати вливати отриману рідину в борошно, добре перемішуючи все вінчиком до появи пухирців.
Потім швидко вилити тісто у форму і поставити випікатися.
Випікається він близько 15-20 хвилин, залежить від духовки.
Перші 10 хвилин духовку відкривати не можна, інакше тісто не підніметься.
Смачного!