Коли садити та чим підживлювати кабачки, щоб отримати багатий врожай

Щоб отримати гарний врожай кабачків, потрібно докласти чимало зусиль, є умільці, які збирають з куща від 3 до 20 кг якісних плодів.

Для початку виберіть урожайні сорти кабачків: Цукеша, Фараон, Аеронавт, Чаклун, Шпачок та Білоплідний.

В кабачках є такі мікроелементи, як калій та магній, тому вони потрібні людям з серцевим захворюванням. Вони зміцнюють серцевий м’яз.

Поки земля не прогріється, садити кабачки не варто.

Головне вчасно поливати.

Посіявши в ґрунт кабачки, потрібно їх ретельно полити. Від цього залежить їх плодоношення. Та якщо вони цвітуть, а плодів не утворюється, влаштуйте їм невеличку засуху.

Збирайте кабачки невеликого розміру, великого розміру вони не смачні, мають грубу шкірку та дуже щільний м’якуш. На базарі малюсінькі кабачки коштують дорожче, ніж корнішони огірків.

Головний залог багатого врожаю кабачків — це родючий та поживний ґрунт. Для цього внесіть в нього компост, перепрілий перегній та деревний попіл. Також замульчуйте біля куща кабачків шар цими компонентами.

Деякі городники вносять в землю маленькими дозами добриво, поливають, так роблять кожні 7-10 днів. Це може сприяти накопиченню нітратів.

Кабачки, які довго зберігаються.

Сорт кабачків, який довго зберігається – це:

Аеронавт, до 4 місяці. В нього грушоподібний темно-помаранчевий м’якуш.

Жовтоплідний, плоди лежать до 3 місяців.

Арал F1. Добре плодоносить та прекрасно зберігається. Маленькі плодики по 800 гр., кущ може дати до 22 кг.

Фестиваль. Є рекордсменом лежкості: зберігається понад 10 місяців. Має дуже гарний вигляд.

Золотий кубок. Лежить до кінця грудня. На одному кущі відразу зріє 5-6 кабачків.

Арліка F1. При правильному зборі дуже добре зберігається.

Негреня. Лежить понад 2 місяці.

Кавун. Є гібридом кабачка з кавуном. Щільна шкірка, смачний м’якуш та дуже велике насіння. Зберігають ці гібриди дуже довго, аж до наступного врожаю.

Кабачок або цукіні.

Кабачки цукіні — це різновид кабачків. Звичайні сорти кабачків, мають деякі  відмінності з цукіні.

  1. Звичайні кабачки мають білий чи світло-зеленуватий або жовтий колір. Цукіні, ж темного кольору.
  2. Кабачки звичайні, якщо їх не рвати весь час ростуть, грубіють та утворюють насіння. В цукіні не утворюється насіння, грубіють вони дуже пізно. Мають тільки кущову форму, а звичайні кабачки в більшості ростуть як гарбузи та мають довгі батоги.
  3. Кабачки заморожують та сушать, цукіні — ні.
  4. А от врожайність у них майже однакова. Цукіні просто має більш компактніший кущ та корнішонів зав’язує одночасно багато.

Не вдається скопіювати.