Абсолютний хіт цього сезону! Ароматні курячі крильця запечені в пиві

У пиві смачно запікати не тільки сосиски і копчені ковбаски, а й різне м’ясо. Наприклад, курячі крильця.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • курячі крильця, 600 г.
  • пиво світле, 1 пляшка.
  • сіль, перець, карі, часник, інші спеції на ваш вибір.

Процес приготування:

Змішуємо з сіллю всі спеції і перець, пропущений через прес часник. Кількість вибирайте на свій смак.

Крильця промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.

Натираємо крила сумішшю спецій і часнику, накриваємо ємність з м’ясом плівкою і відправляємо на 1 годину в холодильник.

Порада: чим довше маринуються крильця, тим м’якшими, соковитішими і смачнішими, вони вийдуть.

Викладаємо крила в форму, заливаємо пивом.

Духовку розігріваємо до 250 градусів і запікаємо страву близько 50 хвилин – повинна бути добре рум’яна кірочка.

Подаємо до різних гарнірів, салатів зі свіжих овочів, з домашніми соусами з сметани, гірчиці і зелені.

Не вдається скопіювати.