Абсолютний хіт цього сезону! Ароматні курячі крильця запечені в пиві
У пиві смачно запікати не тільки сосиски і копчені ковбаски, а й різне м’ясо. Наприклад, курячі крильця.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- курячі крильця, 600 г.
- пиво світле, 1 пляшка.
- сіль, перець, карі, часник, інші спеції на ваш вибір.
Процес приготування:
Змішуємо з сіллю всі спеції і перець, пропущений через прес часник. Кількість вибирайте на свій смак.
Крильця промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
Натираємо крила сумішшю спецій і часнику, накриваємо ємність з м’ясом плівкою і відправляємо на 1 годину в холодильник.
Порада: чим довше маринуються крильця, тим м’якшими, соковитішими і смачнішими, вони вийдуть.
Викладаємо крила в форму, заливаємо пивом.
Духовку розігріваємо до 250 градусів і запікаємо страву близько 50 хвилин – повинна бути добре рум’яна кірочка.
Подаємо до різних гарнірів, салатів зі свіжих овочів, з домашніми соусами з сметани, гірчиці і зелені.