Фарш буде дефіцитом, якщо всі дізнаються про ці рецепти! 4 страви, які терміново потрібно готувати

Дуже смачні і оригінальні, а головне – прості страви, які ви швидко приготуєте з будь-яким фаршем.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Для приготування картопляного чебурека-бургера вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 300 г.
  • сіль і перець за смаком.
  • картопля, 500 г.
  • борошно, 2 ст.л.
  • трави прованські.
  • зелень.
  • яйця, 2 шт.
  • кетчуп, 4 ст.л.
  • сир, 100 г.
  • цибуля, половина.

Процес приготування:

1. Фарш заправляємо сіллю, перцем і спеціями, обсмажуємо до готовності.

2. Картоплю натираємо на тертці, віджимаємо рідину, змішуємо з сіллю, перцем, прованськими травами, яйцями.

3. Ділимо тісто на 2 частини, одну викладаємо на сковороду і обсмажуємо млинець з двох сторін по 5 хвилин.

4. Змащуємо одну сторону кетчупом, викладаємо фарш, посипаємо цибулею і зеленню, тертим сиром і складаємо вдвічі.

5. Накриваємо кришкою і смажимо, поки не розплавиться сир.

Для приготування стожків з фаршем необхідні такі інгредієнти:

  • фарш, 900 г.
  • сіль, перець, спеції, зелень.
  • часник, 4 зубчики.
  • коріандр і паприка копчена за смаком.
  • сир, 150 г.
  • картопля, 400 г.
  • майонез, 100 г.
  • цибуля, 2 шт.
  • олія рослинна, 50 мл.
  • яйця варені, 3 шт.
  • спеції для картоплі.

Процес приготування:

1. Фарш заправляємо сіллю, перцем, коріандром, спеціями.

2. Цибулю дрібно ріжемо і заливаємо рослинною олією.

3. Яйця відварюємо і натираємо.

4. Картоплю також натираємо і змішуємо зі спеціями, перцем і сіллю.

5. На деко кладемо фольгу, на нього викладаємо шар цибулі, далі м’ясні котлети, далі – терте яйце, картоплю і сир (все шарами).

6. Змащуємо зверху майонезом. Запікаємо при 180 градусах близько 40 хвилин.

Для приготування гарячих бутербродів з фаршем необхідно:

  • фарш, 200 г.
  • хліб, 12 скибочок.
  • яйця, 6 шт.
  • соєвий соус, 30 мл.
  • масло вершкове.
  • паприка копчена, перець і спеції за смаком.

Процес приготування:

1. Фарш заправляємо сіллю і перцем, соєвим соусом і спеціями, вимішуємо і обсмажуємо до готовності.

2. Вирізаємо м’якуш у 6 скибочок тостового хліба.

3. Змащуємо хліб кетчупом і вершковим маслом, кладемо сир і вирізану кірку.

4. На хліб викладаємо обсмажений фарш, потім яйце, зверху посипаємо спеціями, зеленню і сіллю.

5. Запікаємо 15 хвилин при 180 градусах.

Для приготування сирного рулету з фаршем необхідно:

  • фарш, 300 г.
  • сир, 100 г.
  • яйця, 3 шт.
  • цибуля, 1 шт.
  • сіль, перець, паприка копчена, чебрець.

Процес приготування:

1. Натираємо сир і з’єднуємо його з майонезом і яйцями.

2. На пергамент наливаємо трохи рослинної олії, розмазуємо його і виливаємо сирне тісто.

3. Духовку включаємо на 180 градусів і запікаємо 15 хвилин.

4. Остужаємо корж до теплого стану і змащуємо фаршем, заправленим спеціями, сіллю і перцем, рубаною зеленню.

5. Запікаємо 30 хвилин при 180 градусах.

Детальний відео:

Не вдається скопіювати.