Як приготувати смачні і соковиті кабачки: неймовірний рецепт з простих інгредієнтів

Найбільше обожнюю рецепти з сезонних продуктів, адже вони особливі. Сьогодні ми вам розповімо, як смачно приготувати кабачки. З цього овочу в українській кухні надзвичайно багато страв, але є один особливий спосіб — кабачки в сметанному соусі.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Таким рецептом гріх не скористатися!

Складові:

  • кабачок 1 шт.
  • твердий сир 70 г
  • сметана 100 г
  • часник 1 зуб.
  • петрушка за смаком
  • кріп за смаком
  • сіль за смаком
  • приготування
  1. Кабачок потрібно вимити та нарізати кружальцями, а потім посолити.
  2. Твердий сир потрібно натерти на дрібній тертці, а часник пропустити через прес.
  3. Змішайте сир, часник і сметану. Якщо хочете, то можете додати в соус подрібнену зелень.
  4. Кабачки потрібно змастити рослинною олією, а потім  зверху поставити сметанний соус.
  5. Випікати в духовці 20 хвилин при 180 градусах. 

Ось так легко і просто приготувати ніжні та соковиті кабачки! Смачного!

Не вдається скопіювати.