Кістки в карасі пропечуться і розчиняться, якщо приготувати рибу таким способом

Кістки в карасі пропечуться і розчиняться, якщо приготувати рибу таким способом

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

І жодних обробок риби! 

Річкова риба має багатий аромат і насичений смак, але багато господинь обходять увагою карасів і іншу рибу, боячись великої кількості кісток. Ми розповімо, як приготувати швидко і просто цю рибу. І дрібні кістки більше не будуть проблемою.

Основні інгредієнти:

  • Карась – 5 штук
  • Лимон – половина
  • Панірувальні сухарі – 100 грамів
  • Чорний перець, сіль, соняшникова олія, зелень – за смаком

Як готувати:

Тушки помити, очистити від нутрощів і луски.

На рибі по всій поверхні з обох сторін виконати глибокі надрізи паралельно або ромбоподібно, але глибоко, до хребта. Так дрібні кістки добре пропечуться просто розчиняться.

Кожну рибину обваляти в панірувальних сухарях, зайве струсити, викласти на розпечену сковороду з олією, смажити з кожного боку по 5-7 хвилин.

Подавати в сухарях, скропивши лимонним соком або обклавши шматочками лимона. Прикрасити зеленню, цибулею.

Нюанс: при виконанні надрізів можна навіть почути хрускіт. Після смаження з риби доведеться видаляти тільки хребет і ребра.

Смачного!

Не вдається скопіювати.