Маринована капуста за 15 хвилин! Смачна, хрумка, вітамінна

Цікавий і оригінальний рецепт швидкого приготування капусти мені порадила подруга. Більше ми не рахуємо дні і не чекаємо поки вона «заграє» та закваситься. А куштуємо смачненьку вітамінну капустку у той самий день!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Український Журнал

Готуємо так:

На 3 кг капусти потрібно узяти 3 великі морквини та 3 зубчики часнику. Капусту шаткуємо, моркву тремо на великій терці, часник давимо через прес. Усе ретельно перемішуємо.

Для маринаду беремо:

  • 1,5 л. води;
  • 200 гр. цукру;
  • 3 ст. ложки солі (без верху);
  • 250 гр. соняшникової олії;
  • 200 гр. 9% оцту;

Приготування:

Наливаємо воду у каструлю, додаємо цукор, сіль та соняшникову олію. Доводимо маринад до кипіння та додаємо оцет. Кип’ятимо ще 3 хв та одразу заливаємо цим маринадом капусту. Від гір чого маринаду капуста стане трохи м’якшою, але тільки трохи.

Залишити капусту у маринаді на 2 години періодично перемішуючи. Смачна, вітамінна, хрустка капуста до вашого столу, готова.

Ще через дві години капусту можна розкласти по банках та відправити у холодильник.

Не вдається скопіювати.