Хот дог по-нашому! Краще будь-яких гамбургерів

Тісто для пиріжків виходить ідеальним і на наступний день, воно також буде м’яким і ніжним. Для начинки ви можете вибирати будь-які продукти.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кефір – 500 мл;
  • сіль – щіпка;
  • цукор – половина ч.л;
  • борошно;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • олія рослинна – 3 ст.л;
  • сир твердий;
  • ковбаса;
  • кетчуп і рослинна олія.

Кефір змішуємо сіллю і цукром, олією і розпушувачем. Борошно просіваємо і всипаємо в тісто рівно стільки, скільки воно візьме, щоб не бути липким. Маса повинна бути м’якою і еластичною. Залишаємо на 20 хвилин.

Сир тремо на грубій тертці, ковбасу ріжемо кубиками.

Ділимо тісто на шматочки, розкатуємо коржики і змащуємо їх кетчупом за допомогою пензлика. Викладаємо ковбасу, зверху сир тертий, защипуємо пиріжки.

Олію розігріваємо на сковороді і обсмажуємо пиріжки з двох сторін до золотистого кольору. Викладаємо на паперові рушники, щоб вони ввібрали надлишки олії і складаємо пиріжки на тарілку.

Для начинки також підходять сосиски, ковбаса копчена або мисливські ковбаски, порізані на шматочки, можна зробити з м’ясним або рибним фаршем, грибами. Це відмінне тісто, гармонує з будь-якою начинкою.

Не вдається скопіювати.