Яку б начинку ви не поклали, вареники завжди будуть пухкими. Це ідеальне тісто!
Домашні пельмені і вареники за смаком істотно відрізняються від продукції з магазинів. Це небо і земля в порівнянні. Порадуйте своїх близьких домашньою їжею. І почніть з домашнього тіста для пельменів і вареників.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Особлива
Складові:
- 1 стакан мінеральної газованої води
- яйце – 1 шт
- сіль – 0, 5 ч.л.
- цукор – 0, 5 ч.л.
- олія – 4 столові ложки
- борошно – 4 склянки (можна і менше)
Спосіб приготування:
У мисці змішайте всі інгредієнти.
Борошно всипати в миску потрібно дуже повільно.
Далі слід замісити м’яке тісто, щоб не прилипало до рук і столу, підсипати борошна.
У вас вийде близько 1 кг тіста. Далі ліпимо вареники або пельмені. Тісто також підходить для чебуреків, але тоді в нього не потрібно додавати яйце.
Ми розкрили для вас рецепт багатофункціонального тіста, з яким впорається навіть господиня-початківець.